Çevik Ersin Temel İlkokulu

Vizyon: Okul öğrencilerini merkez alan eğitim anlayışını benimsemek. Başarının arttırılması için tüm teknolojik gelişmeleri takip etmek, bunları uygulamak. Veli, okul, öğrenci ve çevre ile daima ilişki içinde olmak. Kurumun fiziki ve ders araç gereçlerini çağdaş eğitimin gereğine göre güncellemek. İnsan haklarına saygılı ve o hakkın korunması için okul olarak demokratik kültürün, gerek öğrenci gerekse toplum bazında oluşmasını sağlamak.

Misyon: Okulumuzda okuyan herkese, iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel bilgi, beceri ve alışkanlıkları kazandırmak, milli ahlak anlayışına uygun olarak, çağın getirmiş olduğu eğitim öğretim anlayışını, tekniklerini, teknoloji aletlerini, insan ilişkilerini okuluna tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati 12:40 / Ders Bitiş Saati 17:30
Isınma: Kalorifer (Doğal gaz)
Servis Bilgisi: Yaya,Minübüs
Sportif Etkinlikler: